Els #dimartsTMB51 i altres propostes d’acció

Com sabeu, hem deixat de convocar setmana a setmana la vaga d’usuaris i usuàries de transport públic per fer-la permanent. Proposem que cada dimarts sigui un dia simbòlic on tothom que pot evita agafar el transport públic per expressar el nostre ferm rebuig a les pujades abusives de tarifes que hem patit aquest 2012 i els últims anys.

Però no ens volem quedar aquí. Molta gent ens havia expressat el seu suport però no podien sumar-se a la nostra proposta d’acció. Sabem que molta gent està en contra de les pujades de tarifes així com de la retallada en els serveis i en TMB com a empresa (que pot afectar als seus treballadors i treballadores). Sabem també que altres col·lectius, entitats o persones han convocat o proposat altres propostes d’acció.

Per tant, volem anar més enllà. Treballem en unir esforços i treballem també en accions pacífiques i creatives que puguin sumar més gent. Ens adherim i donem suport a altres propostes que s’estan fent.

Aquí les propostes d’acció que difonem i on us convidem a participar!

  • T-11 : de fet, qualsevol tarjeta no personal pots passar-la a una altra persona en acabar-la i durant la hora i quart de transbordament la podrà fer servir http://t11targeta.blogspot.com/

I finalment, deixar constancia de que ens adherim a la carta TREBALLADORS I TREBALLADORES, VEÏNS I VEÏNES CONTRA LES RETALLADES I LES PUJADES DE TARIFES DE TMB : http://espaicoordinacio.tk/carta-transport-public/

Seguim!

2 pensaments sobre “Els #dimartsTMB51 i altres propostes d’acció

  1. Retroenllaç: #dimartsTMB51 : nous cartells per difondre | TMB51

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s