Esdeveniment del 17-G a Facebook

>> Facebook > El 17-G no agafis el transport públic!

>> Cartell i octavetes 17G. Imprimeix i difón!

>> Twitter


Contra la pujada abusiva dels preus del transport públic.
El 17 de gener us convidem a no fer ús dels transports públics, a desplaçar-vos a peu, en bicicleta, patinet, compartint cotxe…


Ajudeu-nos a fer la màxima difusió! A les xarxes i al carrer! Gràcies!


5 pensaments sobre “Esdeveniment del 17-G a Facebook

  1. Avui viatjant al metro he pogut veure com uns revisors han aturat i han demanat la documentació a una noia simplement per donar papers informatius. Li han dit que no es pot donar publicitat.
    Ha sigut com viure un episodi en plena dictadura. M´encanta la vostra iniciativa i la comparto.

  2. Hola, ja sé que sonarà estrany, però penso que per protestar el millor seria no utilitzar el transport públic i agafar – qui pugui – el cotxe. El caos circulatori que es podria provocar seria de campionat i es faria palesa la utilitat del transport públic. Penseu-ho!

  3. Si esto es verdad:
    http://www.elconfidencial.com/espana/2012/01/11/barcelona-suben-el-billete-del-metro-y-se-reparten-800000-euros-en-dietas-90698/

    Creo que no es suficiente con la huelga.
    Creo que los transportes, si son públicos, son nuestros. Si ellos me suben el precio y le quieren bajar el sueldo a los trabajadores creo que las acciones tienen que ser de otro tipo.
    Tenemos derecho a seguir usando nuestros transportes públicos, pero no deberiamos pagar y los trabajadores deberían dejarnos pasar.
    De alguna manera pasajeros y trabajadores deberiamos hacer acciones en común. Dejemos de pagar hasta que se dignen a cambiar.
    Lucía, pasajera indignada.

  4. Algú se enrecorda de aquesta iniciativa perque estem al estiu i ja no he sentit a parlar de manifestacions, de vagues de usuaris ni res per el estil, que passa que la calor ens afecta a tots que fa mes de 30 graus i no sortim al carrer perque esta la cosa insuportable triguen mes els autobusos i el metro en passar pero els carrer estan plens de gom a gom de gent sense fotre res contra tot aixó. Els treballadors de TMB son uns inutils la majoria hi son un dels principals culpables, els viatgers també hi ha cada un que es per enviarloa pastar fang i els politics son els responsables de tot aixó pero estan protegits i ells no agafaran el transport public en la vida, ells ja tenen un bon cotxe que els hi paguem tots amb els impostos, treballant o sense treballar, que aixo també es una forta polémcia i una persona com jo esta fins als coyons de que no hi hagi feina a Barcelona, de aquesta ciutat on he nascut que es una gran merda per viure no hi ha qualitat de vida i a sobre no et pots ni moure amb un preu economic perqué esta tot desorbitat, pensemhi, que jo quant sigui possible fotre el camp i no tornaré mai mes a trepitjar els peus de aquesta ciutat fins que la seva gent no tingui collons de enfrentarse als politics i anem amb el garrot a la ma.

Deixa un comentari