#dimartsTMB51 : nous cartells per difondre

Cartell

PDF




Descarregar cartell


Cartell comparativa

PDF




Descarregar cartell+comparativa


Bones!

Des de TMB51 us seguim animant a continuar la vaga d’usuaris i usuàries dels transports públics tots els dimarts. Apunteu-vos a l’esdeveniment de Facebook!! Aquí podeu llegir les nostres idees, conclusions i demandes.

Necessitem la vostra ajuda, sobretot per difondre les accions, però també per fer cartells creatius o propostes de protestes. Aquí en vam recollir unes quantes i sabem que n’hi hauran de noves.

També volem recordar-vos que aquest dimecres dia 1 de febrer hi ha convocada una “colada massiva” per part del moviment YoNoPago al metro de vàries ciutats espanyoles. En concret, a Barcelona s’ha proposat quedar a les 19h a Plaça Catalunya. És una acció puntual on es demana anar amb cartells o pancartes per mostrar el nostre rebuig a la pujada de tarifes i la retallada en serveis. Més informació a l’esdeveniment de Facebook: https://www.facebook.com/events/171947286244271/

2 pensaments sobre “#dimartsTMB51 : nous cartells per difondre

  1. yo propongo otro cartel. Nos quitamos los pantalones y la ropa interior ponemos el culo encima de la fotocopiadora, y en el dina 3 en el hueco que queda poneis. Dejad de jodermelo estafadores

  2. Ei gent, us volia fer un comentari des de la constructivitat.

    Trobo que es massa ambicios pensar que prou gent fara vaga com perque sigui perceptible en tots els transports, publics, i aixo seria el que faria que tingues trascendencia. Ja que fer que es noti l’absencia a tot arreu es dificil, perque no convoqueu (a un mes vista minim sisplau, no us precipiteu) una vaga d’una linia de metro, per exemple? Si convoquessiu una vaga d’usuaris de la L3, estic segur que moltissima gent s’animaria a fer-la, i es notaria moltissim, que es el que acaba impactant a la gent. Penseu-hi!

Deixa un comentari